BROWS PERMANENT MAKE-UP

În tendințele lumii contemporane în fața maestrului stă un scop dificil: a efectua MP fără machiaj. Industria sprâncenelor nu stă pe loc și maeștrii studioului nostru pot să vă propună metode ultra-naturale pentru a evidenția frumusețea naturală a privirii feminine.

Tendința principală a anului este naturalețea și blândețea. În trend este naturalețea, acuratețea și îngrijirea, cu încovoieri moi și line. Încovoierea este creată în mod natural; ea trebuie să aibă un aspect natural. Tehnica actuală a firului și diferite estompări de pudră cu trecerea în culoare pentru crearea volumului. Sprâncenele aprinse și grafice nu mai sunt la modă.   

Tehnica „fir cu fir” (metoda cu aparat)

Cea mai potrivită variantă pentru acei care doresc să adauge nuanțe aprinse sprâncenelor sale, însă în același timp doresc să arate natural. Metoda de fir cu fir presupune aplicarea pigmenților colorați cu ajutorul unui ac subțire, astfel vopseaua aplicându-se pe piele cu mici hașurări.

Tehnica Microblanding

Un suflu relativ nou pe teritoriul Europei. Aceasta este reconstrucția întocmai a sprâncenelor în mod manual. O imitație atât de subtilă, ușoară și naturală a creșterii firelor sale încât nici la distanță mică nu va fi capabil de închipuit că acesta este MP! 

Tehnica de pudraj a sprâncenelor (OmbreBrows) 

Este o tehnică modernă și cea mai populară printre femeile contemporane. Nici un fel de linii clare; un abur slab efectuat cu pudraj de pixel. Maximum naturalețe și volum, minimum machiaj. Sprâncenele dvs. sunt ușoare și proaspete. Este cel mai bun efect „À la naturelle”.

Un mic detaliu poate îmbunătăți imaginea de câteva ori. Pentru aceasta există o tehnică universală unde noi combinăm imitația firelor și jocul luminii și umbrei. 

Tehnica reconstrucției 3D (tehnică combinată) 

În aceasta se admite folosirea nu doar a diferitor metode de aplicare a MP, dar și a câteva nuanțe de pigment aplicat sub piele. Utilizarea acestei metode este ca desenarea unui tablou, unde se poate de desenat mai mult volum în părțile care lipsesc ale sprâncenelor, creând o uniformitate vizuală cu efect 3D. Fire regulate superfine și semi-nuanțe frumoase și ușoare – naturalețea este în exces!

Сообщение отправлено, спасибо!